zondag 1 augustus 2004

Knor, hinnik, woef

Bij een vriend in het noorden van het land geweest. Geen boerderij, maar wel:
- 4 honden
- 4 katten
- 3 paarden
- 2 hanen
- tig kippen
- 2 geiten
- 1 konijn
- 1 cavia
- 2 zwijnen

Een klein deel heeft zich enigszins vrijwillig op de foto laten zetten.

geitje

3 opmerkingen:

Willie zei

Wordt een perfect djembe-velletje, later als zij groot is (tenzij het een hij-tje is natuurlijk ;-)). Wat een rare oogjes heeft zo'n beest trouwens!

Anoniem zei

hangbuikzwijntjes rule. Krijg je trouwens ook heel veel djembe velletjes van en goed vlees. Ik ben nu weer gewoon op m'n werk en publish mijn comment dus ook vanaf m'n i-mac. Leuk hoor, zo'n weblog. Je moet alleen even zorgen dat meer mensen weten dat je er een hebt, want al die berichten waar maar 1 comment op z'n hoogst bij staan geeft nogal de indruk dat je een vrijgezelle bent van een jaar of 30 met een postraumatische sociale contactstoornis. Verder vind ik het helemaal niet leuk om hier te zijn want er komen alleen maar kutklussen op me af en daar heb ik helemaal geen zin in in m'n eentje. Denk wel dat we straks nog even naar het strand gaan want het is mooi weer en ik moet nog een paar zandkastelen bouwen voordat het officiele zandkasteelbouwseizoen voorbij is. Nou, blog ze en ik ga toch eens kijken of het ook zonder omweg kan.

groeten,

je verder volledig anoniem gebleven broer.

Anoniem zei

tja, altijd al geweten - die broer van je heeft de hersens van een erwt en ik de ervaring van een prehistorisch mens. Hangbuikzwijntjes zijn absoluut schattig maar echt niet zo geweldig lekker. Voor veel meer als in de soep zijn ze niet geschikt. Overigens kan het gebrek aan reacties ook liggen aan het feit dat wel veel mensen zo'n weblog bezoeken, maar dan niet altijd de moeite nemen een onzin verhaal op te schrijven...
met groeten aan je lieve broertje (altijd toch wel 1 van mijn favorieten),
your personal witch