vrijdag 19 februari 2010

Treintje

Over het algemeen denk ik in zwart-wit terug aan mijn kinderjaren. Nu heeft mijn vader me blij gemaakt met een DVD vol oude dia's MET KLEUR.
De vraag bij de dia hiernaast is: heb je als kind een groene trui omdat het je lievelingskleur is of wordt groen je lievelingskleur door die groene trui?

8 opmerkingen:

Willie zei

zoo schattig ! ik probeer mijn vader al sinds zijn pensioen te overtuigen om onze dia's ook eens in te scannen, maar tot nu toe nog geen succes :(

Vonne zei

jeetje, weet je zeker dat je moeder niet gewoon nog in de ontkenning zat en je lieftallige broertje een rokje had aangetrokken? Het zou gewoon zomaar kunnen! :-)

redmedea zei

@Vonne: Zeg, ga je me nou uitmaken voor JONGETJE????? Mooi is dat. Mijn broer is dat meisje met korte broek als derde in de rij :)
@Willie: chantagemiddelen gebruiken, het is echt TE leuk!

Vonne zei

blush... bedoelde alleen maar dat sputter, sputter, nou ja, dat jullie toen vreselijk op elkaar leken, maar dat is dan ook weer niet zo, want dat meisje lijkt ook niet op je broer :-) duzzz.

Mientje Severin zei

Ja, leuk! Heb je die van mij, dat je aan het poetsen bent ook nog? Gelooft niemand! Overigens is mijn lievelingskleur ook groen. Maar dan olijf. En ook ik haat roze!!!
Zit in de genen.

redmedea zei

@Mientje: Poetsen, ik? Nee, dat geloof ik zelf ook niet ;). Ben 't even kwijt... heb er wel nog één met een grote koffer.

astarte zei

Die trui herinner ik me nog wel. De vorm althans, niet zozeer dat -ie groen was. En die rode haren herinner ik me ook nog - maar daar is niet zoveel verandering in gekomen

redmedea zei

@astarte: dan heb je me al nag niet meer gezien.... ik zie er, laten we zeggen, wijzer uit :)